ÄÄREISHERMOSTON TEHOKUNTOUTUSTA

Hermoratahieronta on ääreishermoston tehokuntoutusta,jossa hoidetaan koko keho päästä varpaisiin. Hoidossa käsitellään pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat, isot ja pikkuaivot,keski- ja väliaivot sekä aistit. kun ääreishermosto toimii se saa aivot huolehtimaan tehtävistään. 

Hermoratahieronta elvyttää, puhdistaa ja kuntouttaa elimistöä.Hoito tapahtuu ohuen vaate kerroksen läpi sormilla / kämmenpohjalla painavin pyörivin liikkein. 

yksi hoito kerta kestää 1,5- 2h. jo yksi hoitokertakin toimii hyvänä vaivojen helpottajana ja rentouttajana. Hoito on lempeää ja kivutonta. sitä suositellaan aloitettavan 3-5 kertaa viikon välein ja sitten harvennetaan käyntiä lisätään työkaluja asiakkaan vaivojen mukaan perushoitoon.

Hermoratahieronta on kokonaisvaltaista kehon huoltoa, jolla saadaan apua ja helpotusta mm. päänsärkyyn,mikreeniin,selkäkivut, hartia ja niska seudun vaivat ,sydän maksa ja munuaisvaivat,  väsymys , allergiat ihottuma, lihasvaivat, unettomuus, hormoonihäiriöt , vatsavaivat, ruuansulatus ja imeytymishäiriöt, aineenvaihduntahäiriöt. 

Hoito sopii kaikille vauvasta vaariin paitsi -JOS OLET RASKAANA , JOS SINULLE ON TEHTY ELINSIIRTO, LEIKKAUKSESTA ALLE 2 KK, 

Paranemiskriisi : hermoratahieronta voi aluksi aiheuttaa muutoksen huonompaan suuntaan , se johtuu kehon  paranemiskriisistä joka menee ohi. hoitoa tulee jatkaa tuntemuksista huolimatta, silloin kun kuona-aineet ja myrkyt lähtee kehossa voimakkaasti  liikkeelle voi tulla erilaisia tuntemuksia päänsärkyä, kuumeilua, ihottuma, kipujen pahenemisena ripulointia ym.  kaikilla ei ole tuntemuksia tai on niin lieviä ettei niitä edes huomaa. 

Hoidon aikana ja jälkeen tulee juoda runsaasti vettä, vältettävä raskasta, fyysistä rasitusta. Saunaan menoa ei suositella samana päivänä, koska sauna puhdistaa ja hoidossa lähtee keho voimakkaasti puhdistumaan nii voi tulla useita päiviä kestävä päänsärky. 

Myös hoidon aikana on käytävä vessassa mikäli tarve, silloin kun yritetään saada keho toimimaan niin ei passaa jarrutella kun hätä tulee. 

Hoidolla on saatu hyviä tuloksia useiden sairauksien hoidossa. mm diebetes, neurologisissa sairauksissa hidastaa taudin etenemistä  helpottaa oireita tapauskohtaisesti. 

 

Jaa tämä sivu